2015. október 24.

Opciók

Hello, Girls!

Nem fecsegnék túl sokat így, még a sztori nyitása előtt, csupán az adatokat közölném Veletek.

Kezdés: ha minden jól megy, és meg tudom írni legalább az első tíz fejezetet addig, akkor ez az időpont november végére fog esni.

Hosszúság: Minimum 30, maximum 50 fejezet.Részlet a prológusból:

"(...) - Mi történt, az istenit?! - csattan, tehetetlenül széttárja karjait. - Kirohantál az irodából, egyetlen szó nélkül! Örülj, hogy nem ő jött utánad, mert akkor aztán annyi lenne a csinos kis fejednek...
Míg beszél, leül az ágyam szélére, és nem tudom elkerülni kutakodó pillantását, mely szinte olyan áthatóan tapad az arcomra, mintha lelkembe látna. Bár lehet, így is van. Ki tudja. Én kinézem belőle.
- Ronnie, tudod, hogy milyen helyzetben állok a médiával, ugye? Tudod, milyen szálak fűznek Harry Styleshoz, ugye? Már elmeséltem a sztorit, bár igazából első kézből tudod, hisz mögöttem álltál...
- Tudom, szívem. - Hangja halk, sajnálkozó. De nekem pont erre nincs szükségem. A sajnálatra. Őt kell sajnálni, nem engem. Ő az, aki a hallottak alapján azóta sem jött helyre. Na jó, mit nagyzolok én itt, én sem..."

Remélem, lesznek érdeklődők. :)
Várok mindenkit szeretettel!
xoxo, RS

6 megjegyzés:

 1. Kedves Reasonelll!
  A prològus részlet elképesztően jò!
  Màr kivancsisaggal atotatott izgalommal vàrom, hogy 'ténylegesen' megnyisd eme blog kapuit :)
  BezTia

  VálaszTörlés
 2. Kedves Reasonelll!
  A prològus részlet elképesztően jò!
  Màr kivancsisaggal atotatott izgalommal vàrom, hogy 'ténylegesen' megnyisd eme blog kapuit :)
  BezTia

  VálaszTörlés
 3. Kedves reasonell! Nagyon tetszik ez a kis részlet a prológusból, már ezzel felkeltetted az érdeklődésem. Várom már hogy megnyisd a blogodat :)

  VálaszTörlés