2016. január 1.

B.U.É.K!

Milyen volt a tegnap este/ma reggel? Remélem, mosolyokkal és nevetéssel teli!
Minden kedves olvasómnak sikerekben gazdag új évet kívánok! Köszönöm, hogy velem voltatok 2015-ben, és remélem, 2016-ban is érdeklődni fogtok Harry és Ava története iránt! A rész hamarosan érkezik, és köszönöm, hogy bár még csak 4 bejegyzés olvasható, de máris vagyunk huszonhárman, és már négyezerszer (plusz néhányszor) rákattintottatok az oldalamra! Ez elképesztő, és nem tudom elégszer megköszönni! <3
Mindenkinek csodálatos évet kívánok, érezzétek jól magatokat a téli szünetből hátramaradt kevéske időben is! :)

Ps.: Egy kritika alapján felfedeztem néhány hibát, melyet gyorsan ki is javítottam, emiatt az eddig feltett fejezetek frissítve lettek, de lényegi rész nem változott. Hálás vagyok a véleményedért, Renee, olvassátok el Ti is! :)
RS xx

× Nem hagyhattam ki! :"D ×

1 megjegyzés:

  1. Kedves Resonelll!
    Koszonom, hogy (tobbek kozott) ezt a fenomenalis tortenetedet is olvashatom, a frenetikus 'utazas' reszese lehetek! Nem lesz ez mas kepp ez evben sem :), hiszen egyszeruen kesz ...amit csinalsz frenetikus nincs olyan hogy oke nem olvasom lefekszem majd holnap elolvasom az olvaso szervem es az agyam egyarant tiltakozik 'nem alszol olvasol'...mert ugy se tudnek aludni kerdesek ezrei arasztananak el...ezt mind mind te okozod koszonom szepen az erzest amit a torteneteid altal nyujtasz nekem.

    Frenetikus volt a szilveszter! :)
    Csaladi korben toltottem.

    Remelem neked is fenomenalisan telt!

    Ezuton szeretnek Szeretetben Sikerekben gazdag Boldog Bekes Uj Esztendot Kivanni!

    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés